Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden
Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden

U bent hier

Vakantie Texel met hond

Vakantie Texel met hond

vakantie Texel met hond

Lekker op vakantie naar Texel met de hond

Wat is er nu fijner dan lekker samen met uw hond uitwaaien op het strand. Het eiland Texel leent zich perfect voor een vakantie met uw trouwe viervoeter. Kustpark Texel is omgeven door duinen, wanneer u dus naar Texel met hond komt kunt u hier genieten van prachtige lange wandelingen. Let wel op, in de duinen dienen honden altijd aangelijnd te zijn. Vanuit uw comfortabele hond vriendelijke bungalow bezoekt u zo verschillende dorpjes in de omgeving. Wandelend, per fiets of met de auto. Samen met uw hond kunt u heel het eiland ontdekken.

Uitjes met de hond op Texel

Wanneer u op Texel vakantie met hond bent kunt u een bezoek aan het strand natuurlijk niet overslaan. Op de meeste stranden op Texel mogen honden gewoon lekker los lopen. Alleen op de bewaakte stranden en op naaktstranden is weel een aanlijnplicht voor honden. In het hoogseizoen kunnen er meerdere plekken zijn waar uw hond ook aan de lijn moet. Let daarvoor op de borden bij de stranden. Naast de stranden en duinen van Texel zijn ook in veel restaurants en strandpaviljoens honden gewoon welkom. Wat heerlijk om tijdens uw vakantie met hond Texel uw trouwe viervoeter zichtbaar te zien genieten en rondrennen op het strand.

Heeft u het strand wel even gezien? Bezoek dan tijdens uw vakantie Texel met hond ook eens leuke dorpen zoals De Koog of Den Burg. Kustpark Texel ligt op loopafstand van de bruisende kustplaats De Koog en is dus heerlijk te voet met uw hond te bezoeken. Hier kunt u genieten van leuke winkeltjes en gezellige terrassen. Den Burg is de hoofdstad van Texel. Hier kunt u naast winkelen en uit eten terecht voor cultuur bij verschillende historische panden. Ook worden er regelmatig wandeltours door deze plaats georganiseerd.

Texel met hond: Faciliteiten Kustpark Texel

Als u op vakantie op Texel met hond komt en verblijft op Kustpark Texel kunt u op het park fietsen huren. Dit is de prefect manier om samen met uw hond heel het eiland te ontdekken. Uiteraard zijn er nog meer faciliteiten te vinden op het park. We zetten ze hier even voor u op een rijtje.

  • Subtropisch zwembad Calluna
  • Animatie
  • Verhuur fietsen en scooters
  • Sport & spel faciliteiten
  • Diverse horeca vestigingen

Zowel voor u als voor uw hond is er dus genoeg te beleven op en rond Kustpark Texel tijdens uw vakantie. Dus tot snel op uw vakantie Texel met hond!
Bekijk hier het aanbod van hondvriendelijke accommodaties van Viervoeter vakantie.

Vakantie Texel met hondTexel met hondTexel vakantie met hondVakantie Texel met hond