Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden
Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden

U bent hier

Aankomst & vertrek

Aankomst & vertrek

AANKOMST

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen is mogelijk op maandag tot 17.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Indien u buiten de openingstijden van de receptie aankomt kunt u tot 22.00 uur terecht in de tegenovergelegen horecagelegenheid. Mocht u niet binnen deze tijden kunnen arriveren, verzoeken wij u tijdig contact op te nemen met de receptie via 0031 (0)118 551 348.

Toegang park
Gasten van Camping Dishoek kunnen met de thuisgestuurde Keycard het park oprijden.Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, kunt u doorrijden naar uw vakantieverblijf of kampeerplaats.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • Toegang tot de camping met eigen vervoermiddel
  • Legitimatie op de camping

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte .

Voordat u doorrijdt naar uw plaats willen wij u vragen zich te melden bij de receptie.

Parkeren
Per vakantieverblijf is één auto toegestaan. Een tweede auto kunt u buiten de camping/het park parkeren (tegen betaling).

Openstaande posten
Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Bezoekers
Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden en de auto buiten de camping te parkeren.

Vrijetijdscentrum De Parel
De Parel is het vrijetijdscentrum in Domburg. Naast het luxueuze Kuur- & Beautycentrum en het stijlvolle saunalandschap treft u er ook een uitgebreid zwemparadijs aan met o.a. binnen-/buitenbad, peuterbad, 70 meter (!) lange glijbaan, Pelikaanduik, snelstromende rivier, borrelbanken, warm- en zoutwaterbad, bikinibar en een Speel- en Zonneweide. Daarnaast biedt De Parel u bowling- en squashbanen, een fitnessruimte, een theater met theatercafé, een sportcafé en restaurant De Parelvisser. Babelweg 2 Domburg Tel. 0031 (0)118 588 160.

TOEGANG SUBTROPISCH ZWEMPARADIJS
Alle gasten hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot zwemparadijs De Parel in Domburg. Met de Keycard kunt u tijdens openingsuren uw toegangskaarten verkrijgen. De toegangskaarten zijn geldig tijdens uw vakantie en worden slechts éénmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart.

VERTREK
Uw kampeerplaats dient u voor 11.00 uur te hebben verlaten.