Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden
Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden

U bent hier

Omgeving

Omgeving
strand
  • strand
  • Vlissingen
  • Strandwandeling met hond
  • Middelburg

Camping Dishoek is gelegen op loopafstand van het strand, een perfecte locatie aan de Nederlandse kust. Wanneer u er een dagje op uit wilt zijn de steden Middelburg en Vlissingen een goede optie. Deze steden liggen op minder dan 15 minuten rijden afstand van Camping Dishoek. Heel het jaar door valt hier van alles te beleven. 

Op het strand van Dishoek morgen in de periode van 1 mei t/m 15 september alleen aangelijnde honden komen. Buiten deze periode om morgen honden wel los op het strand. 

Uw hond lekker los laten lopen in een bosgebied? Breng eens een bezoekje aan het Nollebos bij Vlissingen. In dit bos mogen honden lekker los rennen. 

De leukste uitstapjes met de hond

Middelburg
Middelburg

Wandel samen met een stadsgids door de monumentale binnenstad van Middelburg om niets te missen van de vele dingen die deze stad te bieden heeft. Bezoek het prachtige stadhuis, slenter door de kleine straatjes of haal verse streekproducten op de markt. Wilt u Middelburg op een uniekere manier ontdekken? Maak een rondvaart met een open boot. Op vakantie met de hond en jonge kinderen? Breng dan een bezoekje aan Mini Mundi. Middelburg heeft voor ieder wat wils!

Vlissingen
Vlissingen

Wanneer u in de buurt bent kunt u een bezoekje aan Vlissingen niet overslaan. Deze stad heeft met zijn rijke geschiedenis veel te bieden. Breng een bezoek aan de boulevard en nuttig een hapje of een drankje bij een van de restaurantjes met een prachtig uitzicht. Bekijk vervolgens de haven of De Grote of Sint Jacobskerk of ga lekker winkelen. 

Fietsen
Wandel- en fietsroutes

Door het landschap van Walcheren liggen meerdere mooie wandel- en fietsroutes die u door de duinen en pittoreske dorpjes brengen waar u even kunt stoppen voor een verfrissend drankje. Wanneer u zelf geen fietsen mee heeft genomen op vakantie kunt u deze huren op de camping. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om de omgeving te ontdekken.