Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden
Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden

U bent hier

Aankomst & vertrek

Aankomst & vertrek

AANKOMST

U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom op ons park. In het hoogseizoen kunt u aanreizen tot 18:00 op maandag, in het laatseizoen tot 17:00 uur en op vrijdag tot 20:00 uur. Komt u na sluitingstijd van de parkreceptie aan, dan kunt u zich op maandag tot 22.00 uur en op vrijdag tot 23.00 uur aanmelden bij het zwembad. Komt u later? Meld dit dan a.u.b. bij de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)118 588 200.

Toegang park/accommodatie

Gasten van Hof Domburg kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. U kunt de Keycard gebruiken om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, bent u ingecheckt en kunt u doorrijden naar uw vakantieverblijf. Uw vakantiehuis kunt u vervolgens ook openen met de Keycard.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot uw vakantieverblijf op (Buiten)Hof Domburg
  • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel en het privé-sanitair (m.u.v. veld O)
  • toegang tot zwemparadijs De Parel
  • legitimatie op het park

 

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk de parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of uw mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard in het vakantiehuis laten liggen of verliezen. Breng in dit geval ook zo snel mogelijk de receptie op de hoogte.

ALGEMEEN

Parkeren
Voor types Comfort 4A en B4M, Comfort 4B, B5P en B4V is er één parkeerplaats aanwezig. Parkeren is alleen toegestaan in de vakken die overeen komen met het nummer van uw accommodatie. Voor types Comfort 6A, B8P en SCR geldt dat een tweede auto gratis geparkeerd kan worden op de parkeerplaats bij de receptie.

Openstaande posten
Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de receptie een geldig betalingsbewijs kunnen laten zien (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plekke betalen.

Serviceset
Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw accommodatie gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan.

Bezoekers
Familie en vrienden zijn op het vakantiepark van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden en kunnen tegen betaling parkeren op de parkeerplaats tegenover de parkreceptie, of op de parkeerplaats bij De Parel.

TOEGANG SUBTROPISCH ZWEMPARADIJS

Als gast van Vakantiepark Hof Domburg heeft u tijdens uw verblijf gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs de Parel. Wanneer u in het bezit bent van een Keycard kunt u tijdens de openingsuren uw toegangskaarten verkrijgen. In het zwembad staat een automaat, waar u met uw keycard, toegangskaarten voor het zwembad kunt afhalen. De toegangskaarten zijn geldig tijdens uw vakantie en worden slechts éénmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart.

INVENTARIS

In uw accommodatie treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. Het volledige inventarisoverzicht kunt u vinden in een van de keukenkastjes.

Glasservies:
wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen:
set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed:
koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek
messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen:
aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

VERTREK

Op uw vertrekdag dient u uw vakantiehuis voor 10.00 uur te verlaten. Keycards hoeven niet retour.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een waarborg à € 65,- per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten is volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bij ons bekend is. Als er door de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborg ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.