Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden
Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden

U bent hier

Omgeving

Omgeving
Strand Domburg
  • Strand Domburg
  • Vlissingen
  • Middelburg
  • Fietsen

In Domburg is het heerlijk vertoeven met meerdere sfeervolle restaurantjes en boetiekjes en verschillende musea. Natuurlijk kunt u niet naar Domburg gaan zonder het strand te bezoeken. Op de stranden na overgang Hoogduin (richting Oostkappelle) en na de overgang Hoge Hil West (richting Westkapelle) zijn honden het hele jaar door toegestaan. Geniet hier in de zomer van de zon en de zee of maak tijdens de koudere maanden een verfrissende strandwandeling. 

Op de meeste standen van Domburg zijn honden niet toegestaan van 10:00 tot 19:00 in de periode van 1 mei t/m 15 september. Op de stranden na overgang Hoogduin (richting Oostkapelle) en na de overgang Hoge Hil west (richting Westkapelle) zijn honden wel heel het jaar door toegestaan. Echter moeten ze hier tussen 10:00 en 19:00 in de periode van 1 mei t/m 15 september wel aangelijnd zijn. 

Laat u uw hond graag lekker los lopen? Breng eens een bezoekje aan het Nollebos en Nollestrand bij Vlissingen. In heel dit gebied mag uw hond lekker los rennen. 

De leukste uitstapjes met de hond

Fietsen
Fiets- en wandelroutes

De omgeving van Domburg is prachtig om op de fiets of te voet te verkennen. Maak een mooie route over de duinen en het strand en door de pittoreske dorpjes rondom Domburg. Rust vervolgens even uit in een van de restaurantjes die u onderweg tegenkomt voor u uw weg terug richting vakantiepark Hof Domburg maakt. Geen eigen fiets bij u? Geen probleem, op de receptie kunt u fietsen huren. 

Bekijk hier een uitgestippelde wandelroute voor u en uw hond langs de Zeeuwse kust. 

Vlissingen
Vlissingen

Wanneer u in de buurt bent kunt u een bezoekje aan Vlissingen niet overslaan. Deze stad heeft met zijn rijke geschiedenis veel te bieden. Breng een bezoek aan de boulevard en nuttig een hapje of een drankje bij een van de restaurantjes met een prachtig uitzicht. Bekijk vervolgens de haven of De Grote of Sint Jacobskerk of ga lekker winkelen. 

Middelburg
Middelburg

Wandel samen met een stadsgids door de monumentale binnenstad van Middelburg om niets te missen van de vele dingen die deze stad te bieden heeft. Bezoek het prachtige stadhuis, slenter door de kleine straatjes of haal verse streekproducten op de markt. Wilt u Middelburg op een uniekere manier ontdekken? Maak een rondvaart met een open boot. Op vakantie met de hond en jonge kinderen? Breng dan een bezoekje aan Mini Mundi. Middelburg heeft voor ieder wat wils!