Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden
Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden

U bent hier

Omgeving

Omgeving
omgeving
  • omgeving
  • omgeving
  • omgeving
  • omgeving
  • wandelen

De directe omgeving van Roompot Beach Resort is de ideale omgeving om uw vakantie door te brengen. Of u nu heerlijk wilt uitrusten of van een actieve vakantie houdt, aan de kust in Kamperland zit u goed. U kunt genieten van verschillende (water)sporten en mooie fietstochten of wandelingen door de natuur. Een frisse duik in de zee kunt u natuurlijk ook aan uw hond overlaten, terwijl u lekker ligt te zonnen op het strand voor de deur van uw Beach House. 

Natuurlijk kunt u vanaf Roompot Beach Resort ook lekker naar het strand gaan. Op het Banjaardstrand dat 10 min van Roompot Beach Resort ligt, dienen honden in de periode van 1 mei t/m 1 oktober tussen 10:00 en 19:00 aangelijnd te zijn. Buiten het seizoen mogen honden wel los lopen, tenzij anders vermeld. Let altijd goed op de informatieborden bij de standen.

Uw hond lekker los laten lopen in de natuur? Breng dan eens een bezoekje aan het Nollestrand en bos. In dit gebied mag uw hond lekker los rennen.

De leukste uitstapjes met de hond

oosterschelde
Nationaal Park Oosterschelde

Ontdek wat het grootste nationaal park van Nederland u te bieden heeft.  Naast de verschillende wandel- en fietsroutes die in het gebied van de Oosterschelde te vinden zijn kunt u o.a. ook mee met een rondvaart om het gebied van een andere kant te bekijken. Hiernaast zijn er speciale zoekkaarten ontwikkeld om op een speelse manier erachter te komen welke planten en dieren te zien zijn in het dit prachtige natuurgebied. En uw hond? Die kan natuurlijk gewoon lekker heel de dag mee op avontuur.   

wandelen en fietsen
Wandel- en fietsroutes

De omgeving van Kamperland is perfect om op de fiets of te voet te verkennen. U kunt erg leuk wandelen over het strand, door de duinen en de sfeervolle Zeeuwse dorpjes. Wilt u een stukje gaan fietsen richting Walcheren of Zuid-Beveland? Ook dit is geen probleem. Vanaf Kamperland vertrekt er een fietspont naar Veere. De fietsen voor dit dagje uit zijn natuurlijk op het park te huur.

Bekijk hier een uitgestippelde wandelroute van 11 km in de omgeving van Kamperland. Uw hond dient in het gebied van de wandelroute wel aangelijnd te zijn.

Goes
Goes

Goes staat bekend als de winkelstad van Zeeland. Van de grote winkelketens naar de kleine gezellige boetiekjes, Goes heeft het allemaal. Wanneer u even een pauze wilt van het winkelen kunt u lekker bijkomen op een van de leuke terrassen die in Goes te vinden zijn. Elke dinsdag en zaterdag kunt u op de Grote Markt ook nog een drukbezochte markt bezoeken.
Bent u op zoek naar een extra bijzonder uitje? Neem dan vanuit Goes de stoomtrein uit de jaren ’30 richting Kwadendamme en Hoedekenskerke en waan u helemaal in het oude Zeeland. Op deze bijzondere trein zijn honden natuurlijk ook toegestaan.