Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden
Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden

U bent hier

Omgeving

Omgeving
het loo
  • het loo
  • Veluwe
  • wandelen
  • wandelen met de hond
  • Zwijntjes

Op Bungalowpark Hoenderloo bevindt u zich in een prachtige natuurrijke omgeving. Ideaal voor de fanatieke wandelaar of fietser, maar er zijn ook vele andere bezienswaardigheden en attracties in de buurt te vinden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de veelzijdige steden Apeldoorn of Arnhem. Natuurlijk neemt u uw hond graag mee op een dagje uit. Bekijk hier de uitjes van Bungalowpark Hoenderloo om inspiratie op te doen voor een leuk dagje weg met het hele gezin. 

Op de prachtige Veluwe zijn verschillende gebieden waar je mooie wandelingen met je hond kan maken. Het Leesten is zo’n gebied met een aantal routes en een natte neuzen wandeling waar uw hond lekker los mag rennen. Bij horecagelegenheid de Ugchelse Berg kunt u voor of na uw wandeling nog heerlijk wat eten of drinken.

Bekijk hier nog een leuke loslooproute voor u en uw hond in de buurt van Bungalowpark Hoenderloo.

De leukste uitstapjes met de hond

Wandelen Veluwe
Wandelen op de Veluwe

Wanneer u op Bungalowpark Hoenderloo verblijft kunt u een wandeling op de Veluwe natuurlijk niet overslaan. Bij het Veluwe centrum op het park zijn wandelroutes verkrijgbaar. Op een aantal plekken op de Veluwe dient u uw hond aan de lijn te houden in verband met het wild dat er rondloopt. Echter zijn er wel een aantal gebieden waar uw hond los mag rondlopen. Wilt u graag een grotere route op de Veluwe verkennen, dan zijn er ook fietsen te huur.

Julianatoren
Pretpark Julianatoren

Bent u op vakantie met kinderen van 2 tot 12 jaar? Breng dan zeker een bezoekje aan Attractiepark Julianatoren in Apeldoorn. Er zijn maar liefst 60 attracties om uit te proberen en elke dag kunt u een show van Jul & Julia bekijken. Een leuke dag uit voor het hele gezin!

Nederlands openluchtmuseum
Nederlands Openluchtmuseum

Ga op een reis door de tijd in het Nederlands openluchtmuseum. In dit interactieve museum kunt u zelf meemaken hoe het leven vroeger in Nederland was. Bekijk hoe klompen worden gemaakt, bak uw eigen broodje boven een kampvuur, rijd een rondje met de historische tram, ervaar het werken in een ouderwetse fabriek, leer boogschieten en nog veel meer!