Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden
Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden

U bent hier

Aankomst & vertrek

Aankomst & vertrek

Aankomst op ons park
Uw kampeerplaats of vakantieverblijf kunt u vanaf 15.00 uur betrekken. Als u voor die tijd aankomt dan kunt u uw auto parkeren op het parkeerterrein en al wel direct gaan zwemmen of naar één van de restaurants gaan. Aanreizen kan op vrijdag en maandag (en aankomsten voor feestdagen) tot uiterlijk 20.00 uur. Voor overige dagen geldt in principe altijd 17.30 uur. Komt u na sluitingstijd van de parkreceptie, dan kunt u tot 22.00 uur terecht in de bar (op het plein). Komt u later, meld dit dan tijdig bij de parkreceptie, +31(0)162 - 453539.

Gasten die een bungalow of kampeerplaats op De Katjeskelder hebben geboekt checken automatisch in met de Keycard bij de slagboom bij de receptie van De Katjeskelder. Bungalow gasten kunnen tevens met de Keycard de deur van hun bungalow openen.

Aankomst huurders vakantieverblijf: rijd naar de hoofdingang van De Katjeskelder en bied de Keycard aan bij het slagboomsysteem en rij direct door naar uw vakantieverblijf. U opent de voordeur door de Keycard met tekstzijde Keycard rechts) in het slot te steken. Als het groene lampje brandt, kunt u de deurkruk naar beneden duwen.

Openstaande posten
Staat er op uw voucher een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Heeft u het openstaande saldo al aan ons overgemaakt, of gaat u dit direct doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bankafschrift, acceptgiro met stempel van de bank). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Keycard
De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel
  • toegang tot uw vakantieverblijf op De Katjeskelder
  • legitimatie op het park

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal gelieve onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Attentie: bewaar de Keycard niet in de zon op het dashboard van uw auto, in de nabijheid van luidsprekers, magneten en mobiele telefoon.

Regelmatig komt het voor dat gasten hun Keycard verliezen of in de accommodatie laten liggen. Dat kan natuurlijk gebeuren en wij lossen dat met alle plezier op. Helaas levert dit echter regelmatig veel extra kosten op. Bewaking of parkreceptie moet ’s avonds thuis of op andere locatie worden opgeroepen om deur te komen openen. In een aantal gevallen wordt daarom voortaan een vergoeding gevraagd voor deze service. Deze vergoeding van €37,50 wordt dan ingehouden op uw borgsom. We rekenen deze kosten alleen in het geval u:

Melding maakt van kwijtraken of in woning laten liggen van de Keycard na 18:00

Er speciaal iemand van buitenaf moet komen om uw accommodatie te openen.

In het geval er al bewaking of receptie aanwezig is op het park wordt voor de hulp vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht. Ook bij een defecte Keycard wordt u gewoon zonder kosten geholpen.

Parkeren
Huurders op de Katjeskelder kunnen hun auto(s) parkeren bij de bungalow/villa of op één van de grote parkeerplaatsen.

Campinggasten kunnen hun auto parkeren op de parkeerstrook in de buurt van de kampeerplaats of op één van de grote parkeerplaatsen.

Toegang zwembad Katjeskelder
Alle parkgasten hebben gratis toegang tot het zwembad van de Katjeskelder. De ingang van het zwembad bevindt zicht naast de receptie. Op verzoek dient u zich als gast te legitimeren d.m.v. vertoon van uw Keycard. Logees en bezoekers kunnen op aanvraag ook gebruik maken van het bad door de entree te voldoen aan de receptiebalie.

Bezoekers
Familie en vrienden zijn van harte welkom. Men dient zich te allen tijde te melden bij de receptiebalie. Bezoekers kunnen hun auto parkeren op het parkeerterrein aan de ingang van het park.

Vertrekregeling
Op uw vertrekdag dient de kampeerplaats voor 12.00 uur vrij te zijn. Het vakantieverblijf dient u voor 10.00 uur te verlaten. Indien uw bankgegevens voor het terugstorten van de waarborgsom bij ons bekend zijn kunt u het park verlaten zonder uzelf af te melden bij de receptie. De Keycard hoeft niet retour! Na uw vertrek zal het schoonmaakbedrijf uw vakantie-verblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een borgsom à 65,- (type  KBL, K4VIP, KCL, KD en KE) of 115,- (type FV12, FV18, FV12VIP, FV18 luxe en FV22 luxe) per gereserveerd object per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt in de week volgend op uw vertrek teruggestort, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw bank-/gironummer bij ons bekend is. Indien er (niet gemelde) schades of gebreken geconstateerd worden, worden deze in mindering gebracht op uw borgsom. U krijgt hierover schriftelijk bericht.