Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden
Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden

U bent hier

Omgeving

Omgeving
Brabant
  • Brabant
  • Katjeskelder
  • Breda

De Katjeskelder is gelegen op de Vrachelse Heide. Dit gebied beschikt over vele wandel- en fietsroutes bestaande uit leuke kronkelende bospaden. Met uw hond kunt u hier genieten van het natuurrijke gebied en alle leuke faciliteiten die het park aanbiedt. Breng vooral ook een bezoekje aan de mooie Brabantse stad Breda.

Een prachtig wandelgebied in de buurt van de Katjeskelder is Nationaal Park De Biesbosch. In dit park moeten honden op de meeste plakken aangelijnd zijn. Breng een bezoek aan de bezoekerscentra om te kijken waar honden wel los morgen lopen. 

Loopt uw hond graag los? Breng dan een bezoek aan het Mastbos bij Breda. Hier morgen honden het gehele jaar door lekker loslopen. Bekijk hier het losloopgebied.

De leukste uitstapjes met de hond

Fietsen
Fietsen en wandelen

Bent u een wandel- of fietsliefhebber? Dan zit u in de omgeving van De Katjeskelder goed. Er zijn vele mooie routes samen te stellen in de directe omgeving van het park. Neem uw hond er lekker mee op uit en ontdek wat Noord-Brabant u te bieden heeft. Geen fiets bij u? Deze zijn te huur op het park. 

Biesbosch
De Biesbosch

Welke hond houdt er nu niet van wandelen? In het natuurgebied De Biesbosch vlakbij De Katjeskelder valt altijd iets moois te ontdekken en kunt u lekker met uw hond gaan wandelen. Op borden wordt aangegeven waar honden los mogen lopen. 

Breda
Breda

De stad Breda mag u niet missen tijdens uw vakantie op de Katjeskelder. U kunt deze stad bezoeken om lekker te gaan winkelen of om de kerk op de Grote markt te gaan bekijken of een boottocht te maken. Ook een stadswandeling is mogelijk waarna u lekker bij kunt komen op een van de vele gezellige terrassen. Tip: wandeling Groene Wissel Breda