Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden
Viervoeter vakantie
Een vakantie voor honden

U bent hier

Aankomst & vertrek

Aankomst & vertrek

Aankomst op het park

U kunt vanaf 15.00 uur met de Keycard naar binnen bij de slagboom aan het einde van de parkeerplaats (volg bordjes receptie). Als de slagboom zich opent, bent u automatisch ingecheckt. Vervolgens kunt u meteen doorrijden naar uw bungalow. Na het uitladen dient u de auto te parkeren op het parkeerterrein buiten het park.

De bungalows/villas zijn ook toegankelijk met de Keycard. U opent de voordeur door deze card (met tekstzijde Keycard rechts) in het slot te steken. Als het groene lampje brandt, kunt u de deurkruk naar beneden duwen.

Inchecken bij de parkreceptie is alleen nodig wanneer u een openstaande post heeft, of per openbaar vervoer reist. Als u de Keycard heeft ontvangen en alle betalingen heeft voldaan dan hoeft u zich niet te melden bij de parkreceptie en kunt u direct naar uw accommodatie gaan. Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie of op een andere dag? Meldt u dit dan a.u.b. aan de parkreceptie, tel.: +31 (0)495 - 584777.

Als u vóór 15.00 uur aankomt dan kunt u uw auto parkeren op het parkeerterrein en direct gaan sporten, zwemmen of naar één van de restaurants. Aanreizen kan op vrijdag tot uiterlijk 21.00 uur en op maandag tot 18.00 uur.

Openstaande posten

Staat er op uw voucher een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Heeft u het openstaande saldo al aan ons overgemaakt, of gaat u dit direct doen, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bankafschrift of acceptgiro met stempel van de bank). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Keycard

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot uw bungalow (als sleutel)
  • toegang tot slagboom aan het einde van de centrale parkeerplaats.
  • legitimatie op het park

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal graag onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon op het dashboard van uw auto, in de nabijheid van luidsprekers, magneten en mobiele telefoon.

Regelmatig komt het voor dat gasten hun Keycard verliezen of in de accommodatie laten liggen. Dat kan natuurlijk gebeuren en wij lossen dat met alle plezier op. Helaas levert dit echter regelmatig veel extra kosten op. Bewaking of parkreceptie moet ’s avonds thuis of op andere locatie worden opgeroepen om deur te komen openen. In een aantal gevallen wordt daarom voortaan een vergoeding gevraagd voor deze service. Deze vergoeding van € 37,50 wordt dan ingehouden op uw borgsom. We rekenen deze kosten alleen in het geval u:

  • Melding maakt van kwijtraken of in woning laten liggen van de Keycard na 18:00
  • Er speciaal iemand van buitenaf moet komen om uw accommodatie te openen.

In het geval er al bewaking of receptie aanwezig is op het park wordt voor de hulp vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht. Ook bij een defecte Keycard wordt u gewoon zonder kosten geholpen.

Parkeren

Huurders bungalows autovrije zone: Alleen op wisseldagen (aankomst- en vertrekdagen) kunt u de bungalow met de auto bereiken. Na het uitladen dient u de auto zo snel mogelijk weer op het centrale parkeerterrein buiten het park te parkeren. De slagboom van de centrale parkeerplaats is geopend van 07.00 uur tot 23.00 uur.

Huurders bungalows zone auto's toegelaten: Uw bungalow/villa is op alle dagen met de auto bereikbaar en is van een parkeerplaats voorzien. Bij aankomst dient u zich door middel van de Keycard in te checken bij de slagboom op de centrale parkeerplaats, direct rechts bij de parkingang. Als de slagboom zich opent, bent u automatisch ingecheckt. Vervolgens kunt u meteen doorrijden naar uw bungalow/villa. Daarna kunt u alleen het park op- en afrijden via de slagboom op het nieuwe gedeelte van het park.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle overnachtende gasten hebben iedere dag gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs.

Bezoekers

Wij verzoeken uw bezoek zich in geval van overnachting vooraf op de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun vervoermiddel op het parkeerterrein voor de slagboom bij de parkreceptie parkeren.

Vertrek

U wordt verzocht op uw vertrekdag vóór 10.00 uur uw bungalow te verlaten. Indien u eerder vertrekt dan de reguliere vertrekdag, dan kunt u zich, tijdens openingsuren receptie, melden bij de intercom bij de slagboom. Zij kunnen de slagboom voor u openen. Vertrekt u buiten de openingstijden van de receptie, dan ontvangt u in het café een munt om de slagboom te openen.

De bungalow dient u schoon achter te laten conform de voorwaarden zoals vermeld in het schoonmaakpakketje in uw bungalow. Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze 'eindcontrole' zijn wij genoodzaakt geweest u een borgsom à 65,- per gereserveerd object per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt in de 2e week volgend op uw vertrek teruggestort, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw bank-/gironummer bij ons bekend is. Lees de schoonmaakwegwijzer door en lever altijd de waarborginventaris-envelop uit de serviceset in bij de parkreceptie zodat uw bank- of gironummer bij ons bekend is. Op uw officiële vertrekdag kunt u deze enveloppe in de brievenbus voor bij de receptie doen. Bij eerder vertrek dan de officiële vertrekdag en wanneer de receptie gesloten is, kunt u de enveloppe in de brievenbus in de deur van de receptie achter laten.

Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, als de kluis gesloten aangetroffen wordt of de pen uit de kluis steekt, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.